Mooie afsluiting van het schooljaar?

Mooie afsluiting van het schooljaar?

Aan het eind van het schooljaar is het erg leuk en leerzaam om voor kinderen een roofvogelpresentatie te verzorgen. Dit kan zowel in de gymzaal met slecht weer, als op het plein met mooi weer. 

Ook deze groep kinderen vonden het erg spannend.

Help, veel vogelpoep!

In deze periode veel werk met het wegvangen van stadsduiven op gebouwen. Vooral VVE’s (verenigingen van eigenaars) in Amsterdam worden geconfronteerd met veel poep op de daken.

Valkerij Schrieken garandeert dat nagenoeg alle duivenoverlast verholpen kan worden middels de inzet van roofvogels en vangkooien.

 Bel me vandaag nog: 

  • Mobiel: 06-2709 6293
  • Telefoon: 0223-62 88 03

IMG0369
IMG0370
vogelpoepSchrieken480

 

Roofvogelpresentaties op locatie door Valkerij Schrieken

Roofvogelpresentaties door Valkerij Schrieken

Nu het broedseizoen is beëindigd is het weer tijd voor roofvogelpresentaties. We nemen altijd diverse roofvogels en uilen mee om een leerzame en interessante show te geven.

Deze presentatie vond bijvoorbeeld plaats op een camping. Voor meer informatie over de mogelijkheden presentaties en workshops op locatie in Noord Holland, kunt u mij bellen: 

  • Mobiel: 06-2709 6293
  • Telefoon: 0223-62 88 03

20160731-roofvogeldemonstraties1
20160731-roofvogeldemonstraties2

Geluidsboxen tegen vogeloverlast?

Geluidsboxen tegen vogeloverlast?

Vaak plaatst men op de platte daken geluidsboxen om de broedende meeuwen af te schrikken. Zo’n box geeft diverse geluiden die de angst van de meeuwen moet aanwakkeren. Het geluid van de alarmroep van diverse meeuwensoorten, de roep van diverse roofvogels die de natuurlijke vijand zijn van meeuwen als slechtvalk of havik, ect, etc...

In de praktijk zie ik maar al te vaak dat er bij deze middelen al snel gewenning optreed. Zo ook op dit dak. Er zijn twee boxen geplaatst en toch liggen er op diverse plekken nesten.

Gewenning vindt niet plaats bij het vliegen met roofvogels! Verdere info vindt u op de website, bellen kan natuurlijk ook.

1
2
3
4